Ajans Bakırçay

Dikili'de kazanıyor, "Efsane" ile hayallerini gerçekleştiriyor!

GÜNDEM

İzmir Dikili’de klasik otomobil, motosiklet ve deniz motoru tamiriyle uğraşan Serdar Bilâl ve eşi Nihan, üç küçük çocukla karavanda yaşıyorlar.

Dikili’de klasik otomobil, motosiklet ve deniz motoru tamiriyle uğraşan Serdar Bilâl, birçok kişinin hayalini kurduğu hayatı yaşıyor.

Dikili'de bir konut alan ve dükkanını da buraya taşıyan aile, kış aylarında orada hem yaşayıp hem de para kazanırken senenin 9 ayında ise bir konutta olması gereken her şeye sahip karavanlarıyla yeni öykülere doğru yol alıyorlar.

Bilâl, eşi Nihan, çocukları Bade (6), Barlas (3) ve Atlas (1) ile birlikte yılın dokuz ayında “Efsane” adını verdikleri karavan ile geziyor. Her gün yeni hikâyelere yol alan Serdar Bilâl “İstanbul Çengelköy’de doğup büyüdüm. Yıllarca uğraşıp bir ev aldım. Üç gün sonra hırsız girip her şeyimizi çaldı. Ben de İstanbul’u terk etmeye karar verdim. Eşim son iki hamileliğini karavanda geçirdi. Doğuma bile onunla gitti. Şimdi hedefimiz daha büyük bir araç yapıp dünya turuna çıkmak” dedi.

Üç çocuk annesi Nihan Bilâl de “Aldığımız karardan çok mutluyum. İstanbul bizimi için yaşanılacak bir yer değil. Artık evimizi sırtımızda taşıyoruz. Burada manzaranız bir günde değişiyor. Keşke daha önce yapsaymışız. Çocuklu olan biri için bence karavan daha iyi çünkü düzeniniz bozulmuyor. Biz burada beklerken bebeği doyurup uyutabiliyorum” diye konuştu.

Yorumlar (2)

Kardeş yolun açık olsun... 4 Yıl Önce

Yolunuz açık olsun...

Hale çelikyay 4 Yıl Önce

Şahane yapmışlar.Darısı yapamayanlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.