Ajans Bakırçay

Disk Emekli-Sen Bergama’da kurulumunu tamamladı

GÜNDEM

Disk Emekli-Sen Bergama Şube Yönetimi Feridun Çayır (başkan), Nurcan Şengül, Engin Arıkan, Burhan Öztürk, İsmail İlhami Akkın, Sertan Ergit ve İbrahim Yüksel isimlerinden oluştu.

Türkiye’nin her yerinde örgütlenen Disk Emekli-Sen Bergama’da da kurulumunu tamamladı.

Feridun Çayır’ın kurucu başkan olarak seçildiği toplantıya DİSK Emekli-Sen MYK Üyesi Dış İlişkiler Sekreteri Ercan Çınarlı, Ege Bölge Başkanı Sebahattin Yeşiltepe, Ege Bölge Başkan Yardımcısı Levent Daşkın, Aliağa şube yöneticisi Fikret Duygulu, CHP Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz, Bergama Belediye Meclis Üyeleri ve Bergama’daki sivil toplum örgütleri ve derneklerin temsilcileri katıldı.

Disk Emekli-Sen Bergama Şube Yönetimi ise Feridun Çayır (başkan), Nurcan Şengül, Engin Arıkan, Burhan Öztürk, İsmail İlhami Akkın, Sertan Ergit ve İbrahim Yüksel isimlerinden oluştu.

Toplantıda konuşma yapan Ege Bölge Başkanı Sebahattin Yeşiltepe; “16 Milyon emekli var ve bu 16 milyon emeklinin 10 milyonu 10 bin liranın altında maaş alıyor. 3 milyon 800 bin çalışan emekli de asgari ücret üzerinden 17 bin lira maaş alıyor. 2 milyon arkadaşımız ise tabanları yüksek olduğu için asgari ücretin biraz üzerinde maaş alıyor. Yani biz bu toplumun ezilenleriyiz. Biz ancak kendimiz örgütlenerek hakkımızı arama mücadelesini yaparız. Örgütlü olursak neler yapacağımızı gösterdik. 31 Mart’ta sarı kart, 1 Mayıs’ta da kırmızı kartlarımızı gösterdik. Biz ezilenler olarak aç bırakılsak ta mücadelemizi asla bırakmayacağız” dedi.

Yapılan toplantı ile ilgili görüş belirten DİSK Emekli Sen Bergama Şube Başkanı Feridun Çayır ise; “Hak, hukuk, adalet mücadelemizde Bergama DİSK Emekli-Sen şubesi kurucu başkanlık ve yönetimi olarak görev almış bulunmaktayız. Bu doğrultuda yapılan toplantıda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.