Ajans Bakırçay

Eşini öldüren zanlı Dikili'de yakalandı!

GÜNDEM

Eşini tüfekle öldürüp, sosyal medyada ‘Gururlu hissediyor’ diye yaptığı paylaşımda, "Ben namusumu temizledim, herkese duyurulur" diyen zanlı Dikili'de yakalandı.

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu Ayşe Korur'u (38) av tüfeğiyle öldürdükten sonra, sosyal medya hesabından cinayeti itiraf ettiği bir paylaşım yapan Gencay Korur (40) İzmir'in Dikili ilçesinde yakalandı.

Alınan bilgilere göre Gencay Korur, önceki gün saat 20.00 sıralarında, boşanma davaları süren Ayşe Korur'un yaşadığı kayınpederinin evine gitti. Korur, yanında getirdiği av tüfeğiyle Ayşe Korur'u vurdu ve olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ezine Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayşe Korur, yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri, olayın ardından sosyal medya hesabından, cinayeti itiraf ettiği bir paylaşım yapan Gencay Korur'un yakalanması için çalışma başlattı.

KADIN SIĞINMA EVİNDE KALMIŞ

Öte yandan Ayşe Korur'un, daha önce yaşadığı problemler nedeniyle bir süre kadın sığınma evinde kaldığı ancak buradan ayrılıp, babaevine gittiği öğrenildi.

YOL KONTROLÜNDE YAKALANDI

Gencay Korur, dün saat 12.00 sıralarında İzmir'in Dikili ilçesinde, yol kontrolü yapan polis ekipleri tarafından yakalandı. Korur, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alınan ve Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen Gencay Korur, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışında gazetecilerin neden yaptın sorusuna, “Haber yapmayın beni. Namussuzluk yaptığı için öldürdüm” dedi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞTI

Gencay Korur, cinayetin ardından bir sosyal medya platformunda durum kısmında, ‘Gururlu hissediyor’ şeklinde yaptığı paylaşımda “Ayşe Korur Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ben namusumu temizledim, herkese duyurulur” ifadelerine yer vermişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.