Ajans Bakırçay

İller Bankası'ndan Dikili'de 31 milyonluk satış!

GÜNDEM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye genelinde İller Bankası A.Ş Mülkiyetindeki 27 adet taşınmazını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan 27 adet taşınmazdan 2 tanesi ise İzmir'in Dikili ilçesinde bulunurken ihaleden 31 milyonluk gelir elde edilmesi bekleniyor.

Yaptığı satışlar ile dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye genelinde mülkiyeti İller Bankası'na ait 27 adet taşınmazı daha satışa çıkardı. Satışa çıkarılan taşınmazdan 2 tanesi İzmir'in Dikili ilçesinde bulunuyor.

Satışa çıkarılan taşınmazların imar durumu ise, konut alanı olarak kayıtlarda geçiyor. İsmetpaşa Mahallesi'ndeki konut alanı vasfındaki araziler için 18 milyon ve 13 milyon TL muhammen bedel belirlendi.

İki arsanın satışından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kasasına toplam 31 Milyon TL girecek.

ONLİNE İHALE YAPILACAK
27 Temmuz saat 10.30'da gerçekleştirilecek ihaleler Ankara’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezinde, İstanbul’da ise TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. İsteyenler ise diğer illerden aynı tarih ve saatte online olarak emlak müzayede sitesinden ihaleye katılabilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.