Ajans Bakırçay

TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan Gökmen Ulu'ya “Kent Planlama Basın Ödülü”

GÜNDEM

Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde TMMOB Şehir Plancıları Odası iş birliği ile "Yeni Yüzyılda Planlama" temasıyla 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 47. Kolokyumu düzenlendi.

10 Kasım'a kadar devam edecek olan Kolokyumun açılışına; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ABB daire başkanları, TMMOB 2. Başkanı Selçuk Uluata, TMMOB Şehir Plancıları Odası Başkanı Gencay Serter, TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şube Başkanı Ceren İlter Soy ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen üniversite öğrencileri katıldı.

Kolokyumda gazeteci-yazar/yönetmen Gökmen Ulu ile birlikte Sonsöz Gazetesinden Ali Baran Fayık, fotoğraf ve video aktivisti belgeselci Kazım Kızıl ve Art Gerçek'ten Hicran Cengiz'e “Kent Planlama basın Ödülü” verildi.

Verilen ödül ile ilgili TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından yapılan açıklamada; “Kent kültürüne ve kentlilik bilincine yaptığınız katkıların yanısıra, şehir ve bölge planlama bilimi ile mesleğin bilimsel ve teknik görüşlerine duyarlılık gösterdiğiniz için teşekkür ederiz” denildi.

Yorumlar (2)

Mesut 11 Ay Önce

başarılarınla gurur duyuyoruz

Lütfi Uzunkale 11 Ay Önce

Tebrikler. Başarılarınızın devamını diliyorum. Selamlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.