Ajans Bakırçay

Uşak Üniversitesi öğrencilerinden can dostlarımıza mama yardımı

GÜNDEM

Proje kapsamında Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne 60kg mama ulaştırıldı.

Uşak Üniversitesi öğrencileri Atakan Kayaaslan ve Bertuğ Alacaoğulları'ndan barınak hayvanlarına yönelik sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. Proje kapsamında Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne 60kg mama ulaştırıldı.

Hayvanlar için daha iyi bir dünya hedefiyle çalışmalarını yürüten öğrenciler İzmir’deki Pet shop dükkanlarını gezip sponsorluk anlaşmaları yaparak sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Öğrenciler, Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, barınak hayvanlarını elleriyle besledi.

ATAKAN: PROJENİN ORTAYA ÇIKIŞI TAMAMEN İHTİYAÇ ODAKLI

Hayvanlar için daha iyi bir dünya yaratmak gibi büyük bir amaçlarının olduğunu ifade eden Uşak Üniversitesi öğrencisi Atakan Kayaaslan, "Bu projenin yalnızca bir amaç birlikteliği değil, gönül birlikteliği olduğuna inanıyorum. Hayvanlar için daha iyi bir dünya, uzun soluklu ve çok paydaşlı projeler gerçekleştirilerek mümkün olabilir. Sponsorluk anlaşması yaptığımız Pet shopların katkılarıyla toplamda 60kg mamaya ulaştık. Topladığımız bu mama yardımını Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayvanlar için daha iyi bir dünya yaratmak adına iyilik hareketimizin katlanarak çoğalmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

BERTUĞ: TÜM CANLILARIN SAĞLIKLI BİR YAŞAM GEÇİRME HAKKI VAR

Uşak Üniversitesi öğrencisi Bertuğ Alacaoğulları, "Doğadaki bütün canlıların sağlıklı bir yaşam geçirme hakkı var. Mama yardımı projesi ile amacımız, hayvanların beslenme ihtiyaçlarına destek olabilmek. Projemiz kapsamında ön gördüğümüz mama yardımını sponsorluk anlaşması yaptığımız Pet shoplar sayesinde Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne ulaştırıyoruz. İzmir’deki herkesin imkanları doğrultusunda elinden geldiğince hayvanlar için çaba sarf ettiğini görüyoruz; mama desteği ise, sürekli bir ihtiyaç. Bu tarz projelerin, tüm Türkiye’de herkes tarafından desteklenmesi gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

En son olarak Bertuğ ve Atakan, "Barınaktaki hayvanların insanların desteğine ve sevgisine ihtiyaçları var. Barınakta karınları tok, güvenli bir ortamdalar fakat daha çok özgür olacakları alanlara ihtiyaçları var. Koşmaları, gezmeleri ve bol bol özgürce hareket edecekleri alanlara ihtiyaçları var. Bu nedenle sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi gerekiyor" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.