Ajans Bakırçay

Bergama Bisiklet Festivali yapıldı

SPOR

Bergama Bisiklet Festivali’nde sonbaharın serin havasına rağmen, bisiklet severler ve gönüllü görevlilerin pozitif enerjisi festivale sımsıcak bir atmosfer kattı.

Bergama Bisiklet Festivali yaklaşık 100 bisiklet tutkunu sporcuyu bir araya getirdi.

Bergama’nın doğal ve tarihi güzelliklerini keşfetmesine fırsatı sunan festival, şehrin tanıtımına da katkı sağladı. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve uluslararası katılımcıların da yer aldığı bu etkinlikte, tüm katılımcılar unutulmaz anılarla ayrıldı.

Bergama Belediyesi, Bergama Ticaret Odası ve Ne Yerde Ne Gökte Derneği’nin destekleriyle düzenlenen, Bergama Bisiklet Festivali’nde sonbaharın serin havasına rağmen, bisiklet severler ve gönüllü görevlilerin pozitif enerjisi festivale sımsıcak bir atmosfer kattı.

Üç gün boyunca kenti çevreleyen çeşitli rotalarda gerçekleşen turlar, katılımcılara Asklepion ve Bazilika gibi Bergama’nın tarihi noktalarını keşfetme imkanı sundu.

Bergama Bisiklet Festivali Komitesi tarafından yapılan açıklamada, “Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Bergama Belediyesi olmak üzere, Bergama Kaymakamlığına, Bergama Emniyet Müdürlüğüne ve Bergama İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür ederiz. Festival sonunda şehrimizden güler yüzle ayrılan katılımcılar, emeklerimizin en değerli karşılığı oldu. Gelecek yıllarda, Bergama’nın adını daha geniş kitlelere duyuracak nice festivalleri düzenlemenin heyecanı ve ümidini taşıyoruz” sözlerine yer verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.