Ajans Bakırçay

Bergama'da Cumhuriyet Kupası düzenlendi

SPOR

Cumhuriyetin 101.yılı dolayısıyla Bergama İlçe Gençlik Spor müdürlüğü tarafından Midi Voleybol kategorisinde organize edilen Cumhuriyet Kupası, heyecan yarattı.

Bergama Belediye Spor, Galenos ve Dikili Lodos kulüplerinin katıldığı turnuvada üç maç oynandı. Her takımın bir biriyle maç yapması sporcuların kaynaşmasına vesile oldu.

Bergama Bld Sporun iki maçı da kazanmasıyla birinciliği Bergama Bld Spor, ikinciliği Dikili Lodos, üçüncülüğü ise Galenos takımı elde etti. Turnuva sonunda madalyalarını Bergama İlçe Spor Müdürü Cüneyt Taş'tan alan çocuklar mutluydu.

Dikili Lodos Spor antrenörü Murat Solmaz şunları söyledi;

"Yakın ilçelerin bu tür turnuvalarda bir araya gelmesi ve buna sporun ön ayak olması çocuklarımızın sosyal çevrelerini ilçe dışına taşımalarını sağlıyor. Doğru arkadaşlıklar, spor gibi eğitim gibi ektivitelerde kuruluyor. Bizim gibi merkeze uzak ilçeler lig maçlarına giderken zorlanıyoruz. Bir de buna yerel yönetimlerin tasarruf tedbirlerini ileri sürerek ilçeyi temsil edecek sporculara araç kısıtlamasına gitmesi, ilerlemenin olduğu bir ortamda hepimizi geriye götürür. O sebeple 'en azından' diyerek bu tür turnuvalar bizi teselli ediyor"

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.