27.02.2021, 12:05

Çehape’nin Koronaya Yüksek Katkıları

Suudi Arabistan kapıları kapattı. Orada kalan 21 000 umrecimizin getirilmesi için teyakkuza geçildi. 11.03.2020’de Suudiler kapıları kapatmasa Çehape’nin bu 21 000 umreciyle ilgileneceği bile yoktu.

Salgının varlığı bilinip durulurken bu insanların umreye gitmelerine izin veren de Çehape idi.

21 000 umreci Suudi Arabistan’dan alınıp getirildi. İlk postada getirilenler, karantina mı, o da neymiş, öylece evlerine gönderildi.

Sonraki postalarda gelenler karantinaya alındılar. Çehape umrecileri karantinaya almak için binlerce öğrenciyi yurtlarından (plansızlar ya ondan sebep mecburenmiş) çıkarıp memleketlerine gönderdi. Yurdun dört bir yanına dağıttı.

Öğrencilerin yerlerine umrecileri yerleştirdi. Onların da bazıları kaçtı, memleketine gitti. Bazı umreciler de Çehape’den torpilliydi, karantina yerlerine uğramadan doğrudan evlerine gittiler.

Uçaklar, otobüsler günlerce yolcu taşıdı, ya umreci ya öğrenci, oradan oraya, memleketin dört bir yanına. Öğrencilerin eşyalarını alamadıkları için bağrışmalarını Çehape duymazlıktan geldi. Karantinadaki umrecilerin mesafe kuralına uymadıkları yolundaki haberleri de öyle.  

Böylelikle Çin’in Vuhan dışına çıkarmadığı koronayı bizim Çehape, yurdun en ücra köşesine bile yaymayı başardı.

Sonra sıra geldi Ayasofya’nın açılışına. Çehape zihniyeti sadece Mamak’tan 1453 kişi götürdü Ayasofya’ya. Onları İstanbul kişileriyle tokuşturup Ankara’ya geri getirdi. O günlerin devamında Ankara niyeyse, aaa çok acayip, birdenbire Vuhan’a döndü. Kısa bir süre sonra İstanbul da aynen küçük bir Vuhan oldu.

Çehape zihniyeti bu dakikadan sonra korona sayılarını eksik vermeye başladı. Çünkü sayıları eksik verince korona eksiliyordu. Bu çok bilimsel bir uygulama idi ve Dünya Tıp literatüründe nadide yerini aldı.

Fakat bizi kıskanan Dünya, Çehape’nin verdiği sayıları yanlış bulduğunu söyledi. Sizi artık dikkate almayacağız dedi. Çünkü verilerin güvenilirliğini bozuyorsunuz falan dedi. Ama bunu epey bir zaman sonra söyledi. Dünya için de iş işten geçmişti.

Çehape Mamak’tan* 1453 kişi götürmüştü götürmeye ama bu sadece Mamak’tan götürdüğüydü. Ankara’da bir sürü semt var, diğerlerini bilemiyoruz. Ancak fısıltı gazetesine göre Çehape, İstanbul’a her ilden 1453 kişi götürmüş, her bir kişiyi oradakilerle ayrı ayrı tokuşturup şehrine, köyüne geri göndermişti.

1453 sayısının sırrını biliyorsunuz. İstanbul o tarihte fethedilmişti. Ancak o kadarla sınırlı değildi bu tarihin anlamı. Ayasofya da o tarihte kiliseden camiye çevrilmişti. O yüzden 1453 sayısı kâfir Çehape için çok önemliydi. Şimdi eline fırsat geçirmişti ve memlekette istediği gibi at oynatıyordu. Ayasofya camisini kiliseye geri çevirdi. Terbiyesizler!

Sonra herkese yasaklar koydu, kendine asla koymadı. Kimse bunu yapamazsın, sen serbestçe dolaşamazsın, bu suçtur demedi. Kimse neden böyle yapıyorsun da demedi. Niye yapmasın değil mi? Elini tutan yoksa niye yapmasın? Elini tutmak bir yanı Çehape’ye ses etmek bile kimsenin aklına gelmedi.

Terbiyesiz Çehape bundan güç aldı. Nasıl olsa kimse bana bir şey demiyor diye coştu. Kimse kendisine ses çıkarmadıkça aklına eseni yaptı. Dev aynasına baktı, baktı, kendini dev gibi gördü, gördü. Devlikte büyüdükçe büyüdü. Terbiyesizlikte azdıkça azdı. Kendin çal kendin oyna halaylarında coştukça coştu. Böylesi durumlarda bu herkese olur, yeni bir şey değil. Şaşırmadık.

Cenazelere kimse gidemedi, vatandaş çoluk çocuğuyla helalleşemeden ölüp gitti. Yetmedi cenazesi de kimsesiiiiz, kimsesiiiiz kılındı. Görmedikleri için de çoluk çocuk da ana babalarının, dedelerinin, ninelerinin öldüklerini hayal miydi gerçek miydi bilemediler. Öldüklerine de inanmadılar, inanamadılar. Ama Çehape, ölen kendi adamlarına cenaze törenleri düzenledi. Camileri lebalep doldurdu. Terbiyesiz!

Sonra sıra geldi parti kongrelerine. Çehapeliler bando mızıka eşliğinde salonlara koştular, tıkış mıkış içeri doluştular, birbirleriyle tokuştular. Çehape Genel Başkanı Kılıçdar’ı dinleyip coştular, masaların üstüne çıkıp itiş kakış göbek attılar. Terbiyesizler!

Bunu her gün bir başka ilde yaptılar. Nereden geçseler orasının korona harita rengi kan kırmızısına dönüştü. Hain korona yayıcılar. Toplum düşmanı Çehape!

Almanya’dan yirmi beş bin aşı getirtilmişti ya Pfizer’in aşısından, hani kimsenin sormadığı o aşılar, he onlar işte, onları kendilerine yaptırmışlar diye duyduk. Kimse sormayınca niye yaptırmasınlar di mi? Şifa olsun. Hay bin kunduz, olmasın, olmasın, haksızlık değil mi bu? Terbiyesizler! Neyse efendim, o aşıları yaptırdıkları için bu kadar rahatlarmış diye duyduk sonrasında. Ama bu aşıların kongre katılımcılarına yetmesi mümkün değildi tabii. Olsa olsa büyük boy Çehapeliler için kullanılmış olabilirdi. Bilmiyoruz artık o kadarını. Ama bildiğimiz tek şey var. O da korona haritasının rengi. İçinden kongre geçen illerimizde hastalananların, ölenlerin sayısında patlama yaşandığı.

Yalnıııız, Çehape böyle davranmakla kendi ayağına sıkıp duruyor aslında da farkında bile değil. Çehape’de zeki insan yok ya ondan kelli bilemiyorlar galiba, kendi seçmenlerini koronadan telef ettiklerini. Allah kimseyi akılsız koymasın, âmin!

Şimdi de Avrupa’ya gidemeyecekmişiz bu Çehape yüzünden. Çünkü Çehape, Pfizer’den sadece kendine kadar aşı almış, biz vatandaşlar için Çin’den bedava aşı getirtmiş. Çin’in bedava aşısını da bize sığınan Uygurların iadesi karşılığında almış. Bir de bedava aldığı aşıyı devlete tanesi 12 dolardan satmış.

Avrupa hayal oldu. Dünya Sağlık Örgütü, Çin’in o aşısını aşıdan saymayacak, Çinli şirket Sinovak’ın aşısı koronavak ile aşılananlara aşı pasaportu vermeyecekmiş. Hem ayrıca Çin aşısı koronavak Çin’de bile kullanılmıyormuş.  Bugün koronavak için bir şaibe söz konusu olmamakla birlikte şirketin geçmişi rüşvet skandallarıyla doluymuş ve hiç güven vermiyormuş.

Şimdiden Avrupa’ya vize alınamıyormuş. Örneğin yüksek lisans ve doktora eğitimi için Avrupa’ya gidecek olan öğrenciler vize alamıyorlarmış. (Bu konuda Çehape’nin ettiklerini daha ayrıntılı araştırıp yazacağız efendim.)

Her türden yasağı sadece Çehapeli olmayanlara uygulayan Çehape zihniyeti, sadece kendine Müslüman olması tepki almaya başlayınca, ülkemizde korona vakalarını hızla yaymaya daha rahat devam edebilmek için korona yasaklarını hepten kaldırıyor şimdi. Gelin-damat dilinden konuşup sonumuz hayır olsun diyelim bari burada.

Konu dışı olacak ama yeri gelmişken onu da katıverelim de deyiverelim: Terbiyesiz Çehape, milli ve yerli zavallı gelinimizi, ay, kaşıkçı, yok damatçımızı… Off, her neyse işte, o milli ve yerli şeyimizi de gömdü!

------------------------

 *https://www.mamak.bel.tr/haber/1453-ankarali-ayasofyaya-ugurlandi/

Yorumlar (2)
Alev Subaşı 4 yıl önce
Çehape gibi bir iktidar partisi düşman başına !! Kurtulacağımız gün çok yakındır inşllh
Oktay Kip 4 yıl önce
Prokreteus yatağına dönmüşse koltuklar, devlet ve nizam dersinde kutsanmışsa iktidar orada yapılacak tek bir şey vardır. Kurtarıcılardan ve yöneticilerden kurtulmak. Ama nasıl?
12
parçalı az bulutlu
banner17
Günün Karikatürü Tümü
Günün Anketi Tümü
Bergama İl Olmalı mı?
Bergama İl Olmalı mı?
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 28 71
2. Fenerbahçe 28 68
3. Samsunspor 29 51
4. Beşiktaş 28 48
5. Eyüpspor 29 47
6. Başakşehir 28 42
7. Göztepe 28 39
8. Gaziantep FK 28 39
9. Kasımpaşa 29 39
10. Antalyaspor 29 39
11. Trabzonspor 28 36
12. Konyaspor 29 34
13. Rizespor 28 34
14. Bodrum FK 29 33
15. Kayserispor 28 33
16. Sivasspor 29 31
17. Alanyaspor 29 31
18. Hatayspor 28 19
19. A.Demirspor 28 -2
Takımlar O P
1. Kocaelispor 32 63
2. Karagümrük 33 59
3. Erzurumspor 33 55
4. Gençlerbirliği 32 54
5. İstanbulspor 33 52
6. Bandırmaspor 32 52
7. Keçiörengücü 33 48
8. Boluspor 33 48
9. Iğdır FK 33 48
10. Esenler Erokspor 33 48
11. Ahlatçı Çorum FK 33 48
12. Amed Sportif 33 48
13. Ümraniye 32 46
14. Pendikspor 33 45
15. Sakaryaspor 33 42
16. Ankaragücü 33 38
17. Manisa FK 33 38
18. Şanlıurfaspor 33 37
19. Adanaspor 32 27
20. Yeni Malatyaspor 32 -21
Takımlar O P
1. Liverpool 31 73
2. Arsenal 31 62
3. Nottingham Forest 31 57
4. Chelsea 31 53
5. Newcastle 30 53
6. M.City 31 52
7. Aston Villa 31 51
8. Fulham 31 48
9. Brighton 31 47
10. Bournemouth 31 45
11. Crystal Palace 30 43
12. Brentford 31 42
13. M. United 31 38
14. Tottenham 31 37
15. Everton 31 35
16. West Ham United 31 35
17. Wolves 31 32
18. Ipswich Town 31 20
19. Leicester City 31 17
20. Southampton 31 10
Takımlar O P
1. Barcelona 30 67
2. Real Madrid 30 63
3. Atletico Madrid 30 60
4. Athletic Bilbao 30 54
5. Villarreal 29 48
6. Real Betis 30 48
7. Celta Vigo 30 43
8. Real Sociedad 30 41
9. Rayo Vallecano 30 40
10. Mallorca 30 40
11. Getafe 30 39
12. Sevilla 30 36
13. Osasuna 30 35
14. Valencia 30 34
15. Girona 30 34
16. Espanyol 29 32
17. Deportivo Alaves 30 30
18. Leganes 30 28
19. Las Palmas 30 26
20. Real Valladolid 30 16

Gelişmelerden Haberdar Olun

@